تبلیغات
سریعترین روش کسب درآمد اینترنتی - راه های جلوگیری از فساد مواد غذایی

http://qwqw3698.com/nabimages/HB/13921021181211Live_Preview_Note_Videohive.gif
راه های جلوگیری از فساد مواد غذایی
سه شنبه 5 خرداد 1394 ساعت 06:27 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست مدیر سایت | ( نظرات )
با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز تصمیم دارم راههای در مورد  راههای جلوگیری از فساد مواد غذایی خدمت شما دوستان عزیز مطرح کنم

http://s6.picofile.com/file/8190432768/Food.jpg

میکروب‌ها در همه جا وجود دارند؛ در آب، هوا، روی میز و هر جایی که فکرش را بکنید یا نکنید. این موجودات ذره‌بینی مانند تمام انواع دیگر موجودات زنده برای رشد و بقا به مواد مغذی و آلی نیاز دارند. در این میان غذاهایی که از آنها با عنوان مواد غذایی فسادپذیر نام می‌برند، بهترین مکان برای تکثیر میکروب‌ها بوده و انسان در پی خوردن این غذاها دچار مسمومیت می‌شود. دمای اتاق‌، بهترین دما برای رشد میکروب‌ها است و چنانچه شما تکه‌ای گوشت یا ظرفی شیر در دمای اتاق بگذارید، فرآیند فساد و رشد میکروبی در آنها خیلی زود و در مدت کمتر از دو ساعت شروع خواهد شد. پس بهتر است با هم روش‌های جلوگیری از رشد میکروب‌ها را در مواد غذایی فاسدشدنی مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم‌مرغ و شیر و میوه ها را بررسی کنیم….

خوردن غذاهای آلوده باعث به وجود آمدن ناراحتی‌های گوارشی می‌شود و اغلب جا به جایی نادرست، پخت نامناسب یا مدت زمان ناکافی ذخیره غذا باعث فاسد شدن مواد خوراکی می‌شود. مراحل زیر سبب کاهش امکان فساد مواد خوراکی می‌شود:


دست‌ها، ظروف و سطح ماده خوراکی را بشویید

حتماً این نکته را قبلاً شنیده‌اید؛ ولی باز هم تاکید می‌کنیم شستن دست‌ها، ظروف و سطح ماده خوراکی مانع از انتقال میکروب‌ها از یک سطح به سطح دیگر می‌شود، قبل و بعد از آماده کردن غذا دست‌هایتان را با آب گرم و صابون بشویید، مخصوصاً هنگام سر و کار داشتن با گوشت، مرغ، ماهی خام و تخم مرغ. بعد از خاتمه کار، ظرف‌ها، تخته آشپزخانه، چاقو و هر سطحی را که با مواد خوراکی تماس داشته، با آب گرم و صابون بشویید.

غذاهای خام را از غذاهای آماده طبخ جدا کنید

هنگام خرید، آماده کردن با ذخیره مواد غذایی، گوشت، مرغ و ماهی خام را از دیگر مواد غذایی جدا کنید. این کار مانع از آلوده شدن مواد خوراکی به وسیله یکدیگر می‌شود.

در ادامه نکاتی و راهکارهایی را در نگه داشتن مواد برا شما دوستان عزیزم بازگو می کنم

گرم نگه داشتن غذا

گرمای زیاد، بیشتر میکروب‌ها را می‌کشد و غذا را از نظر بار میکروبی سالم می‌کند. اگر غذای پخته شده‌ای را مدتی بعد می‌خواهید سرو کنید، حتما آن را گرم نگه دارید.

سرد کردن غذاها

بهترین روش برای نگهداری از غذایی که فعلا نمی‌خواهید مصرفش کنید، سرد کردن آن است. باقی مانده غذاها را در یخچال یا فریزر گذاشته و دقت کنید که ظرف محتوی غذا درپوش داشته باشد. توجه کنید که کمی‌گرم نگه داشتن غذا سبب جلوگیری از رشد میکروب‌‌ها در آن نخواهد شد.

همچنین سرد یا منجمد کردن، میکروب‌های مواد غذایی را از بین نمی‌برد بلکه از سرعت رشد آنها خواهد کاست. مسمومیت‌های غذایی اغلب زمانی به وقوع می‌پیوندند که ماده غذایی پس از آماده شدن، مدت زیادی در دمای محیط بماند. غذایی را که از بیرون تهیه کرده‌اید حتما در یخچال یا فریزر نگه‌داری کنید.

منجمد کردن غذاها

سرمای یخچال در حدود 4 درجه سانتی‌گراد بوده، در حالی که سرمای فریزر باید صفر درجه سانتی‌گراد باشد. توجه کنید که در انتقال مواد غذایی به فریزر به ظرف مورد استفاده و نیز اندازه آن توجه کنید. اگر ظرف بزرگی دارید که پر از غذا است، آن را در ظروف کوچک‌تر ریخته و داخل فریزر بگذارید تا هر چه زودتر منجمد شوند. عقیده عوام بر این است که غذاهای داغ را نباید در یخچال گذاشت در صورتی که آزمایش‌های میکروبی نشان داده‌اند، گذاشتن غذای داغ در محیط آشپزخانه تا سرد شدن آن، مقدار بار میکروبی غذا را به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش داده و هر چه این زمان طولانی‌تر باشد، بار میکروبی بیشتر خواهد بود. در ضمن گذاشتن غذای داغ در یخچالی که سالم بوده و دمای آن حدود 4 درجه سانتی‌گراد است مشکلی ایجاد نخواهد کرد.


http://s5.picofile.com/file/8113786876/19.gif
سوال مهمی‌که درباره مصرف مواد غذایی منجمد مطرح می‌شود این است که آیا می‌توان غذای منجمدی را که بخشی از آن یا تمام آن آب شده است، دوباره منجمد کرد؟ غذای منجمدی که یخش آب شده ولی هنوز حاوی کریستال‌های یخ است، دوباره قابل انجماد می‌باشد اما اگر یخ آن تماما آب شده باشد، انجماد دوباره کار درستی نیست. سبزی‌ها اگر حاوی کریستال‌های یخ باشند، دوباره قابل انجمادند و این امر درباره گوشت و مرغ خام نیز صدق می‌کند. درباره مواد غذایی پخته شده مانند گوشت و مرغ، آنها را درون قابلمه گذاشته و در آن را محکم ببندید تا طعم آن عوض نشود و بعد دوباره فریز کنید.

بسیاری از خانم های خانه دار به دنبال راهکارهایی برای افزایش طول عمر و تازه نگه داشتن مواد غذایی ، میوه جات و سبزیجات می گردند یکی از این راهکارهایی که می توان در این باره داد که هم از گسترش یافتن عفونت ها ، قارچ ها جلوگیری می کند و هم از انتقال آلودگی ها از یك محصول به محصول دیگر و جذب و از بین بردن میكرو ارگانیسم و باكتری های موجود در هوا و همچنین جلوگیری از افت وزن میوه می توان نام برد

دستگاه زیپ پک آداپتوری می باشد ، که این قابلیت را دارد که عمر نگهداری محصولات غذایی ، میوه و سبزیجات از 30% تا 100% بسته به انواع میوه ها افزایش دهد . و به علت دارا بودن آداپتور هم قابلیت اتصال به برق را دارد و هم قابلیت استفاده از باطری را دارد که این مزیت هم قابلیت و توان این دستگاه را بالا می برد 

نکته مهم در انجماد دوباره توجه به این نکته است که غذاهای دریایی را اگر حتی حاوی کریستال‌های یخ باشند دوباره منجمد نکنید، این دسته از مواد غذایی بعد از خروج از انجماد باید سریع پخته شوند. میوه‌ها و محصولات آنها به شرط اینکه طعم‌شان عوض نشده باشند دوباره قابل انجمادند. آجیل‌ها، نان‌ها، کیک‌های ساده و کلوچه‌ها را می‌توان با اطمینان دوباره منجمد کرد.
غذاهای خامه‌دار، پودینگ‌ها و بستنی بعد از خروج از انجماد باید دور انداخته شوند، این گونه مواد غذایی را هرگز دوباره منجمد نکنید. همواره به این نکته توجه داشته باشید که میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت‌، مرغ و غذاهای از پیش آماده شده ممکن است بدون اینکه بوی خاصی داشته باشند، فاسد شده باشند. اگر این مواد دوباره منجمد شده و پخته شوند، خطرهای بسیاری به دنبال خواهند داشت.

نکاتی که می توان در نگه داشتن بهتر مواد غذایی مطرح کرد به شرح زیر است

- همیشه در یخچال ۲ بخش متفاوت را به غذاهای خام و غذاهای پخته اختصاص دهید و از قرار دادن این ۲ نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می شود.

- هرگز سبزی ها را کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.

- همیشه گوشت قرمز، مرغ و ماهی را درون کیسه پلاستیکی یا درون یک بشقاب قرار دهید تا آب آن روی موادغذایی دیگر نریزد و موجب فساد و آلودگی خوراکی ها نشود.

- همیشه برای خرد کردن سبزی و گوشت از ۲ تخته متفاوت استفاده کنید؛ به این ترتیب مانع از انتقال باکتری از گوشت به سبزی و برعکس می شوید.

- بهترین روش برای آب کردن یخ انواع گوشت ها آن است که گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید چند ساعت درون یخچال بماند تا به مرور یخ آن آب شود.

- هنگام بسته بندی کردن مواد غذایی حتما دست های تان را بشویید. آلوده بودن دست ها موجب انتقال میکروب ها به مواد غذایی و فاسد شدن آن ها می شود.

و در انتهای این مقاله  به چگونگی استفاده از دستگاه زیپ پک آداپتوری  می پردازیم

-فقط کافیست سر کیسه را بین دو دهانه دستگاه دوخت پلاست اورجینال گذاشته و دستگاه را حرکت دهید این کار کلا،سه چند ثانیه طول می کشد.

-شما با داشتن دستگاه دوخت پلاستیک کوچک همراه خود در همه جا می توانید یک دستگاه دوخت نایلون سیار داشته باشید

- وقتی لذت یک بار استفاده از دستگاه دوخت کیسه نایلونی را تجربه کنید آنرا به همه توصیه خواهید کرد.

شما می توانید برای تهیه دستگاه زیپ پک آداپتوری بر روی تصویر زیر کلیک کنید

http://qwqw3698.com/nabimages/nGoodImages/13940229115458Zipak2.jpg

 از ویژگی های این 
دستگاه زیپ پک آداپتوری می توان به موارد زیر اشاره کرد
 

- جلوگیری از نفوذ میكروارگانیسم و باكتری های موجود در هوا
- افزایش صد درصد زمان نگهداری سبزیجات و میوه ها
- راه حلی ساده برای جلوگیری از نفوذ میكروب مواد غذایی
- دستگاه دوخت کیسه نایلونی یک وسیله مانند دستگاه منگنه است و دارای یک آداپتور 12 ولت می باشد و هم با برق و هم با باتری کار می کند.
- قابلیت خوردن 4 باطری قلمی


شما دوستان عزیز می توانید فایل PDF این مقاله را با کلیک بر تصویر زیر دریافت کنید




با آرزوی شادی ، سلامت ، سعادت  و ثروت برای شما و خانواده محترمتان



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
مسیح شنبه 20 تیر 1394 04:00 ب.ظ
عزیزم به وبلاگ من سر بزن تو وبلاگم لیست وبلاگ های پرطرفدار را جمع می کنم خوشحال می شم وبلاگ تو هم تو این لیست طلایی باشه مطمئن باش بازدید وبلاگت طی چند روز پر بازدید می شه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
 
خرید لوازم جانبی خودرو
خرید  مینی كولر رومیزی USB
نویسندگان

 دستگاه لاغری شکم و پهلو RevoFlex

مجمـوعــه لباس هـای مجلـسی و مهـمانی | در مهمانی های بدرخشید
دیگر موارد
تعداد مطالب :
تعداد نویسندگان :
آخرین بروز رسانی :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
بازدید کل :
آخرین بازدید :


http://s5.picofile.com/file/8104889368/fal_rozane_1.gif

خرید آموزش تصویری ورزش پیلاتس خرید آموزش خیاطی با الگو خرید آموزش تعمیرات موتور سیکلت خرید مجموعه عظیم موبایل باکس 2013 خرید ژورنال جدید لباس بانوان خرید مجموعه آموزشی آشپزی آسان  مینی پنکه 5 پره ASD MiniFan خریدآموزش کارآفرینی در هفت گام آموزش تصویری رساله توضیح المسائل خرید پابند طرح فیروزه خرید آشپزی در 15 دقیقه خرید شكم بند هات شیپر خرید آموزش صفر تا صد برنامه نویسی وب با HTML5 و CSS3 خرید آموزش تصویری آرایشگری زنانه